Torta salata con ragù

Torta salata con ragù

4.4 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 fette

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    50 g
Base
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di burro a pezzi
    70 g
  • di Parmigiano Reggiano
    20 g
  • di acqua
    40 g
Ripieno
  • di pane bianco in cassetta
    4 - 5 fette
  • di mozzarella sgocciolata e a fette sottili
    200 g
  • di ragù di carne (vedere consigli)
    300 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 354.9 kcal / 1484.8 kJ
Białko 15.9 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 250 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...