Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano
- 40 g di acqua
Ripieno
- 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
- 300 g di ragù di carne (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1484.8 kJ / 354.9 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 250 mg
Alternatywne przepisy
Purè di patate (TM6)
1h
Minestrone (Bimby Friend)
40min
Pan di Spagna panna e fragole
2小时
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2 godz. 40 min
Besciamella
15 分钟
Menù: Tonno di gallina e patate prezzemolate; Bonet
10 分钟
Tiramisù
5h 20min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15 min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20min
Purè di patate nature
55min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 分钟
Tagliatelle al ragù
1小时 10 分钟