![Salsa bernese Salsa bernese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2f0c8f4c-04f2-4953-a2ad-8e450535734d/Derivates/6c7da669-fe2a-43c6-bdfa-4e3a022b8eb6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cucchiai di dragoncello, fresco
- 50 g di scalogni
- 3 cucchiai di aceto di vino bianco
- 2 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 125 g di burro, a pezzi
- 2 rametti di cerfoglio fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 769 kJ / 187 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Salsa bernese
20 min
Manzo alla Stroganoff
45min
Tartare di carne
30min
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Brak ocen
Knöpfli all’aglio orsino
Brak ocen
Asparagi con salsa tartara al quark
50min
Chili con cervelat
1u.
French Dressing
15 min
Hummus
10 min
Vinaigrette di senape e aneto
Brak ocen
Gazpacho
1 godz. 15 min
Zuppa Tom Kha Gai
35min