Urządzenia i Akcesoria
Salsa bernese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
2 cucchiai di dragoncello, fresco
-
50 g di scalogni
-
3 cucchiai di aceto di vino bianco
-
125 g di burro a pezzi
-
2 tuorli d'uovo
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe macinato a piacere
-
2 rametti di cerfoglio fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2 g
Kalorie
769 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Relish di zucchine con nettarine
1 godz. 5 min
Zabaione
15 min
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 godz.
Salsa bernese
20 min
Salsa alla senape
5 min
Panna cotta con coulis di mango
4 godz. 15 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Salsa all'aglio
10 min
Café de Paris
30 min
Burro alle erbe aromatiche
5 min
Condimento con senape e aceto balsamico
10 min
Salsa olandese
15 min