Salsa bernese

Salsa bernese

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di dragoncello, fresco
    2 cucchiai
  • di scalogni
    50 g
  • di aceto di vino bianco
    3 cucchiai
  • di burro a pezzi
    125 g
  • tuorli d'uovo
    2
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato a piacere
    1 pizzico
  • di cerfoglio fresco
    2 rametti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 187 kcal / 769 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...