Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna cotta
- 400 g di panna, min. 30% di grassi
- 400 g di latte intero di vacca
- 100 g di zucchero semolato
- 1 stecca di vaniglia, tagliata a metà per il lungo
- 3 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e una ciotola di acqua fredda
Coulis di mango
- 1 mango maturo, tagliato a pezzi (circa 350 g di polpa)
- 25 g di succo di lime (½ lime)
- 20 g di acqua
- 10 g di zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1552 kJ / 372 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
French Dressing
15 Min
Salsa olandese
Brak ocen
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30min
Läckerli di Basilea
1 Std. 10 Min
Knöpfli
50 Min
Salsa olandese
15 Min
Agnello in salsa di pepe rosa
45min
Tortine alle fragole
1 Std. 15 Min
Crema Thermomix®
45min
Pane per toast
3h