Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
- 80 g di foglia di basilico fresco
- 150 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 190 g
- Błonnik
- 4.6 g
Alternatywne przepisy
Purea di patate
45 Min
Dado vegetale
1 Std.
Pesto alla genovese
10min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Impasto per pizza
1 Std.
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Salsa al pomodoro
40 Min
Pesto di rucola e peperoncino
5min
Pesto alla genovese
20 Min
Vellutata di zucca e cocco
45 Min
Purè di patate nature
55min