Pesto di basilico

4.5 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 vasetto

Składniki

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 80 g di foglia di basilico fresco
  • 150 g di olio di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vasetto

Białko 34 g
Kalorie 7741 kJ / 1848 kcal
Tłuszcz 190 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...