Urządzenia i Akcesoria
Pesto di basilico
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 vasetto
Składniki
-
80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
-
30 g di pinoli
-
1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
80 g di foglia di basilico fresco
-
150 g di olio di oliva
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
34 g
Kalorie
7741 kJ /
1848 kcal
Tłuszcz
190 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto alla genovese
20 min
Torta di mele
1 godz.
Marmellata di prugne per la dispensa
55 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 min
Besciamella
15 min
Salsa al pomodoro
40 min
Salsa al pomodoro
25 min
Marmellata di fragole
1 godz. 5 min
Purè di patate nature
55 min
Crostata di marmellata
1 godz. 10 min
Purea di patate
45 min