Pesto di basilico
TM6 TM5

Pesto di basilico

4.7 (12 ocen)

Składniki

  • 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 80 g di foglia di basilico fresco
  • 150 g di olio di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 vasetto
Kalorie
7741 kJ / 1848 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
190 g
Błonnik
4.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy