Purea di patate

4.7 59 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di patate a pasta farinosa a fette (5 mm)
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di latte
    400 g
  • di burro, non salato a pezzi
    30 g
  • di noce moscata in polvere (opcjonalnie)
    1 - 2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 296 kcal / 1245 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 43.3 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...