Urządzenia i Akcesoria
Purè di patate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
1000 g di patate a pasta farinosa pelate, a fette (1 cm)
-
1 cucchiaino di sale
-
350 g di latte
-
30 g di burro a pezzi
-
1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8 g
Kalorie
1245 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Impasto per pizza
1 godz.
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Crema pasticcera
15 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 min
Torta di mele
1 godz. 30 min
Polpette al sugo
45 min
Passato di verdure
50 min
Pesto alla genovese
20 min
Purea di patate
45 min
Purè di patate
50 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min