Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 huevos, fríos del refrigerador
- agua, (aprox. 1l)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 277 kJ / 66 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 17 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Huevos medios duros (4 piezas)
20min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Huevos duros (2 piezas)
20min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Huevos medios duros (6 piezas)
20min
Huevos duros (6 piezas)
20min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min