
Urządzenia i Akcesoria
Spaguetti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones
Składniki
-
de queso parmesano en trozos60 g
-
de queso pecorino (opcjonalnie)30 g
-
echalot (30 g)1
-
de cubos de tocino150 g
-
de aceite de oliva extra virgen20 g
-
de agua1200 g
-
de sal¾ cucharadita
-
de spaghetti350 g
-
huevos3
-
yema de huevo1
-
de pimienta negra molida2 pizcas
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
604 kcal /
2528 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk