Urządzenia i Akcesoria
Pâte à choux
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 morceaux
Składniki
-
150 g d'eau
-
80 g de beurre coupé en morceaux
-
1 pincée de sel
-
10 g de sucre (opcjonalnie)
-
120 g de farine
-
3 œufs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 morceau
Białko
2 g
Kalorie
300 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Génoise
1 godz. 50 min
Tarte meringuée au citron
2 godz. 30 min
Îles flottantes
40 min
Crème pâtissière XXL
15 min
Crème anglaise
15 min
Crème pâtissière
15 min
Pâte feuilletée, rapide
2 godz.
Pâte à pizza
1 godz.
Crème pâtissière
15 min
Purée de pommes de terre
45 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Pâte à chou
2 godz.