Urządzenia i Akcesoria
Pâte à chou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 morceaux
Składniki
-
150 g d'eau
-
80 g de beurre en morceaux
-
1 pincée de sel
-
2 c. à café de sucre en poudre (opcjonalnie) (10 g)
-
120 g de farine de blé
-
3 œufs (53-63 g chacun)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 morceaux
Białko
2 g
Kalorie
300 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pâte à choux
2 godz.
Génoise
1 godz. 50 min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Mayonnaise
5 min
Pâte feuilletée express
2 godz.
Pâte brisée sucrée
1 godz. 50 min
Pâte brisée
5 min
Sauce béchamel
15 min
Gâteau marbré
2 godz. 10 min
Purée de pomme de terre
50 min
Crème pâtissière
15 min