![Sautéing 7 oz Onions Sautéing 7 oz Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3136ee89-d495-42c5-9769-df6674c08c6a/Derivates/edc88487-ba25-4a26-aa3c-22ec3dac4705.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz olive oil (see Variation) -
6 - 7
oz yellow onions, cut in wedges
lub 6 - 7 oz red onion, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 17 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grated Parmesan Cheese
5 Min
Sautéing 7 oz Leeks
Keine Bewertungen
Browning 7 oz Onions
25min
Chopped Herbs
5 Min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Sautéing 10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Sautéing Onions and Garlic
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min