Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 7 oz Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
6 - 7 oz red onion, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 - 7 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
17 mg
Białko
2 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basic Onions
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Steamed Baby Potatoes
30 min
Steamed Asparagus
35 min
Steamed Carrots
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen