![Lobster Bisque Lobster Bisque](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a5ac1dfe-3859-439a-a123-c949a2014c16/Derivates/375155ea-ed95-4bda-9a62-73b23096ba56.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 32 oz water
- 4 fresh lobster tails, medium (approx. 4 oz each)
- 1 oz salted butter
- 2 oz dry white wine (e.g. chardonnay)
- 1 oz cognac
- 4 oz yellow onions, quartered (approx. ½ large onion)
- 2 oz carrots, cut into ¾ in. pieces (approx. 1 large carrot)
- 2 oz celery, cut into ¾ in. pieces (approx. 2 stalks)
- 1 leek, cut into ½ in. pieces, white part only
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs parsley
- 24 oz seafood stock
- 2 ½ oz long-grain white rice
- 2 oz tomato paste
- 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp cayenne pepper, to taste
- 2 oz heavy whipping cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Cioppino
55 Min
Caesar Salad
30 Min
Cream of Crab Soup
45 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
New England Clam Chowder
45 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2ч. 45 мин.