![Sautéing 7 oz Eggplant Sautéing 7 oz Eggplant](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A3274F0-B276-4DDB-99D1-F6A1CAB9A13F/Derivates/ce8c9f9a-6ab1-43a9-8bcc-188a908a2b07.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil
lub 1 oz extra virgin olive oil - 7 - 8 oz eggplant, cubed (1 in.)
- Wartości odżywcze
- na 7 oz
- Kalorie
- 943 kJ / 225 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Eggplant Sauté
30min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Broccoli Sauté
20min