Urządzenia i Akcesoria
Boston Clam Chowder
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces8 oz
-
celery cut into pieces (approx. 2 stalks)3 oz
-
garlic clove1
-
all-purpose flour2 tbsp
-
unsalted butter½ oz
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)2 slices
-
chopped clams3 cans
-
water1 tbsp
-
corn starch1 tbsp
-
russet potatoes peeled, diced (½ in.)16 oz
-
water8 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to sprinkle⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
half and half4 oz
-
soup crackers e.g. oyster crackers, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.6 mg
Białko
41 g
Kalorie
1646.4 kJ /
393.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 godz. 15 min
Steak au Poivre
20 min
Clam Chowder
55 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Oysters Rockefeller
25 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Cream of Crab Soup
45 min
New England Clam Chowder
45 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min