香菇貢丸
TM5 TM6

香菇貢丸

3.4 (20 ocen)

Składniki

  • 500 克 豬粗絞肉
  • 15 克 乾香菇 (約6-8朵),泡軟瀝乾,去梗
  • 1 ½ 茶匙 糖
  • 1 茶匙 鹽
  • 10 克 米酒
  • 10 克 香油
  • 50 克 地瓜粉
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 1 顆 蛋白
  • 1700 克 水

Wartości odżywcze
na 25 顆
Kalorie
6140.6 kJ / 1469 kcal
Białko
103 g
Węglowodany
68.2 g
Tłuszcz
83.4 g
Tłuszcz nasycony
310.1 g
Błonnik
8.6 g
Sód
1291.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy