椰子麵包
TM6 TM5

椰子麵包

4.8 (22 oceny)

Składniki

低溫發酵法

  • 150 克 牛奶
  • 25 克 冰糖粉
  • ¾ 茶匙 乾酵母粉
  • 270 克 高筋麵粉
  • 30 克 低筋麵粉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 顆 蛋
  • 30 克 奶油, 切塊,置於室溫軟化

椰子餡

  • 1 顆 蛋
  • 70 克 奶油, 切塊,置於室溫軟化
  • 100 克 椰子粉, 多備一些撒粉用
  • 60 克 冰糖粉
  • 30 克 奶粉
  • 1 小撮 鹽

Wartości odżywcze
na 1 塊
Kalorie
1753 kJ / 419 kcal
Białko
8.9 g
Węglowodany
43.1 g
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy