Urządzenia i Akcesoria
蝦滑
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 人份
Składniki
-
蝦仁 清除腸泥,詳見要訣400 克
-
米酒1 大匙
-
蛋白1 顆
-
太白粉1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
580 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
201.3 kJ /
48.1 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
火鍋TIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan