Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 - 100 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de fruits surgelés, coupés en morceaux (voir rubrique "Conseil(s)")
- 2 c. à café de jus de citron (opcjonalnie)
- 1 blanc d'œuf (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 554 kJ / 133 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
-
Best of glaces et sorbets 24 Przepisy, Francja
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Velouté de potiron et crevette
35 Min
Sorbet citron
8 Std. 30 Min
Crème fouettée
10min
Glace aux fruits
5min
Glace à la vanille
12h
Yaourt nature
14 Std.
Pain express
1 Std. 15 Min
Granité de fruits frais
5min
Poulet vapeur, tagliatelle et velouté de légumes
45 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Mousse aux fruits rouges
5h
Pain au lait
2h 20min