Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g cenoura cortada em cubos pequenos
- 200 g ervilhas descongeladas
- 400 g filetes de pescada
- 600 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 10 g azeite
- 600 g batata cortada em cubos pequenos
- 4 ovos
- 300 g maionese
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2393 kJ / 572 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 43 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salada de arroz e atum
1 Std.
Massa guisada com carne
45min
Esparguete com frango
40min
Salada russa de bacalhau
55 Min
Bacalhau com todos
1 Std.
Salada de batata, feijão-verde e ovo cozido
45min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min
Arroz de frango com ervilhas
45min
Salada russa de massa com molho tártaro
1h 20min
Bacalhau à Gomes Sá
1 Std. 30 Min
Salada de feijão-frade e bacalhau
30 Min
Rojões com castanhas
2 godz. 40 min