Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile neutre, (15 g + 15 g)
- 500 g d'oignons, coupés en deux, puis en quartiers (12 mm/½ po), (250 g + 250 g)
- 60 g de bière (voir Conseil)
- ⅛ c. à thé de sel, selon le goût
- ⅛ c. à thé de poivre noir moulu, selon le goût
- 15 g de moutarde de Dijon
- 15 g de miel
- 30 g de sauce Worcestershire
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 136.7 kJ / 32.5 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 39.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce à pizza
35min
Viande hachée
35min
Sauce béchamel
15min
Cuisson du riz basmati
35min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Purée Parmentier nature
55min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1 Std. 10 Min
Oignons caramélisés (200 g)
40min