Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile neutre, (15 g + 15 g)
- 500 g d'oignons, coupés en deux, puis en quartiers (12 mm/½ po), (250 g + 250 g)
- 60 g de bière (voir Conseil)
- ⅛ c. à thé de sel, selon le goût
- ⅛ c. à thé de poivre noir moulu, selon le goût
- 15 g de moutarde de Dijon
- 15 g de miel
- 30 g de sauce Worcestershire
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 136.7 kJ / 32.5 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 39.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
40min
Pommes de terre Cuisson lente (TM6)
45min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Oignons grillés (200 g)
25 Min
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Oignons caramélisés (200 g)
40min
Oignons rissolés (200 g)
20 Min