Urządzenia i Akcesoria
Natural yoghurt (mixing bowl method)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 11 godz.
16 portions
Składniki
-
natural yoghurt (see Tips)110 g
-
full cream milk (see Tips)1800 g
-
caster sugar (optional)50 - 80 g
-
full cream milk powder (see Tips)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63.3 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
551.3 kJ /
131.3 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brazilian Cheese Puffs
20 мин.
Pear and ginger paste
26ч. 25 мин.
Cooked mayonnaise
5 мин.
Dark Brown Sugar
5 мин.
Lemon curd
20 мин.
Creamy vanilla yoghurt
13ч.
Peanut brittle
1ч. 30 мин.
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34ч. 20 мин.
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13ч. 5 мин.
Burnt orange marmalade
14ч. 20 мин.
Fruity dream
10 мин.
Natural yoghurt (Varoma method)
13ч.