Urządzenia i Akcesoria
Hash browns
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
15 portions
Składniki
-
potatoes peeled and cut into halves1000 g
-
brown onion cut into halves (approx.150 g)1
-
garlic clove (optional)1
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
grapeseed oil for greasing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
166.8 mg
Białko
3 g
Kalorie
384 kJ /
91 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.
Banana berry mini loaves
1 godz. 30 min
Bolognaise sauce for two
20 min
Pizza log
1 godz. 55 min
Rainbow cauliflower sushi
50 min
Soy bread with seeds
3 godz. 50 min
Glacé icing
5 min
Sausage dogs
2 godz. 5 min
Choc-mint milk
15 min
Mini monsters
1 godz. 25 min
Robot cake
2 godz.
Gluten free barbecue sauce
50 min