
Urządzenia i Akcesoria
Chicken teriyaki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into thin strips (5 mm thickness)250 g
-
eschalots cut into slices30 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into matchsticks50 g
-
snow peas trimmed30 g
-
broccoli broken into florets120 g
-
fresh ginger peeled10 g
-
garlic cloves10 g
-
tamari (see Tips)70 g
-
honey30 g
-
gluten free cornflour2 tsp
-
water2 tsp
-
sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander leaves, for garnishing (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
273.2 kcal /
1147.5 kJ
Białko
17.9 g
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
11.9 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
893.3 mg