![Pasta al vino Pasta al vino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11EEB7F7-3B66-46DD-9ED5-2C7C1910CEBC/Derivates/6D8A9C08-FE1A-4CB7-8C41-35D2C320918D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1582 kJ / 378 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Pasta brisée
10 Min
Pan Brioche
8 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1 Std. 30 Min
Pasta al vino
5 min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Quiche salata ai carciofi
1 godz. 20 min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1h 25min
Taralli pugliesi
1h 15min
Pasta brisée (vegan)
45 Min