Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 420 gramů černých fazolí, celých, konzervovaných, možno s chilli nebo tomatovou omáčkou
- 20 gramů oleje
- 500 gramů vepřových kotlet, (4 kusy)
- 2 čajové lžičky soli
- 600 gramů vody
- 700 gramů brambor, nových, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, červené, na kolečka
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3539 kJ / 845 kcal
- Białko
- 55.9 g
- Węglowodany
- 82.9 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40min
Krůtí plátky na houbách
50 Min
Roštěnky s bramborami
1h 20min
Vepřové maso s houbami na víně
1h 50 min.
Vepřové kousky na zázvoru
25 min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Vepřové závitky s rýží
55min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 Min
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1h 20min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 Std.