Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 420 gramů černých fazolí, celých, konzervovaných, možno s chilli nebo tomatovou omáčkou
- 20 gramů oleje
- 500 gramů vepřových kotlet, (4 kusy)
- 2 čajové lžičky soli
- 600 gramů vody
- 700 gramů brambor, nových, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, červené, na kolečka
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3539 kJ / 845 kcal
- Białko
- 55.9 g
- Węglowodany
- 82.9 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1h
Roštěnky s bramborami
1 Std. 20 Min
Vepřové kousky na zázvoru
25 min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1h 45min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1 Std. 10 Min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1h 15min