Sopa de ervilhas à alentejana
TM6 TM5 TM31

Sopa de ervilhas à alentejana

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 220 g cebola cortada em quartos
  • 500 g ervilhas descongeladas
  • 30 g azeite
  • 100 g espinafres
  • 1 pão tipo papo-seco, partido em pedaços (30 g aprox.)
  • 1 c. chá de caldo de legumes
    lub 1 cubo de caldo de legumes
  • 700 g água

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1259.8 kJ / 301.1 kcal
Białko
12.2 g
Węglowodany
47.3 g
Tłuszcz
7.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
7.8 g
Sód
348.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy