Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Zwiebel (70 g), halbiert
- 150 - 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- 200 g Frischkäse
- 30 g Crème fraîche
- Zwiebelringe zum Dekorieren
- Oliven, schwarz, zum Dekorieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 802 kJ / 192 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Forellenmousse
5 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 Min
Schinkenaufstrich
10min
Schinkencreme
5 min
Ei-Schinken-Aufstrich
35 Min
Lachs-Dill-Creme
5 min
Käsecreme mit Schinken
5 min
Obatzter
5 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 Min
Radieschen-Kresse-Aufstrich
5 min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Lachs-Dip
5 min