Vanillesauce (Creme Anglaise)

Vanillesauce (Creme Anglaise)

4.6 688 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen

Składniki

  • Eigelb
    4
  • Milch
    300 g
  • Salz (opcjonalnie)
    1 Prise
  • Zucker
    50 g
  • Vanilleschote
    ½

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 169 kcal / 706 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...