![Vanillesauce (Creme Anglaise) Vanillesauce (Creme Anglaise)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A42A82E7-54C8-415A-B1CF-58E3CE0BBA51/Derivates/359BD327-B1A8-4598-B556-C9FCA35FFFD7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 Eigelb
- 300 g Milch
- 1 Prise Salz
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 706 kJ / 169 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 0 g