Urządzenia i Akcesoria
Basilikumpesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Pinienkerne30 g
-
Knoblauchzehe (opcjonalnie)1
-
Basilikumblätter, frisch80 g
-
natives Olivenöl150 g
-
Salz½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
34 g
Kalorie
7741 kJ /
1848 kcal
Tłuszcz
190 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomatenpesto
10 min
Pilz-Walnuss-Pesto
40 min
Tomatenpesto
10 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Tomaten-Pesto
10 min
Rucolapesto
10 min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 godz. 30 min
Pesto mit Rucola und Chili
5 min
Pesto mit Zitrone
5 min
Olivenpesto
15 min
Pesto mit Basilikum
5 min