Radieschen-Kresse-Aufstrich

Radieschen-Kresse-Aufstrich

4.7 1.8K ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen

Składniki

  • Kresse (10 g), Wurzeln abgeschnitten
    3 - 4 EL
    3 - 4 EL Schnittlauch, (10 g), in Röllchen
  • Radieschen
    60 - 80 g
  • Frischkäse
    200 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 86 kcal / 361 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...