Urządzenia i Akcesoria
Linzer Seidenknödel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
10 Stück
Składniki
-
Butter etwas mehr zum Einfetten25 g
-
gekochte Erdäpfel, mehlig250 g
-
Semmelwürfel100 g
-
Milch100 g
-
Ei (Größe M)1
-
Salz1 TL
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1465 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Semmelknödel
50 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 godz. 40 min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3 godz. 10 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1 godz. 20 min
Bröselknödel
40 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Krautfleckerl
40 min
Eiernockerl
30 min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min