Urządzenia i Akcesoria
Linzer Seidenknödel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
10 Stück
Składniki
-
Butter etwas mehr zum Einfetten25 g
-
gekochte Erdäpfel, mehlig250 g
-
Semmelwürfel100 g
-
Milch100 g
-
Ei (Größe M)1
-
Salz1 TL
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1465 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1 godz. 20 min
Semmelknödel
50 min
Waldviertler Knödel
1 godz.
Bröselknödel
40 min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Eiernockerl
30 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 godz. 40 min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 godz. 10 min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Germknödel
1 godz.
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 godz.