Urządzenia i Akcesoria
Überbackene Käsesemmeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 Portionen
Składniki
-
Semmeln, altbacken4
-
Butter in Stücken50 g
-
Bergkäse in Stücken150 g
-
Petersilienblättchen, frisch1 - 2 EL
-
Zwiebeln halbiert50 g
-
Ei (Größe M)1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Paprikapulver, edelsüß¼ TL
-
Semmelbrösel1 - 2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles in Butter - Tirol
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Schnittlauchsauce
10 min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 min
Käsestangerl
35 min
Nussfisch
30 min
Budapester Wurstsalat
20 min
Erdäpfelgratin
1 godz. 15 min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min
Überbackene Käsebrote
30 min
Überbackenes Brot - blitzschnell fertig
15 min
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30 min
Kräuterschöberlsuppe
35 min
Deftige Ofenpalatschinken
30 min