Wersje kompatybilne
Piña en almíbar de chile con streusel de coco tostado (Cocción lenta)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Streusel de coco
- 50 g de harina de repostería
- 30 g de mantequilla fría
- 5 g de canela molida
- 30 g de azúcar moreno
-
30
g de copos de coco
lub 30 g de coco rallado
Piña en almíbar de chile
- 1 piña fresca (aprox. 2 kg)
- 1 chile rojo fresco sin pedúnculo ni semillas
- 400 g de azúcar
-
380
g de ron dorado
lub 380 g de agua - 850 g de agua
- 1 cucharada de maicena
- hojas de menta fresca para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2905 kJ / 693 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 36 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mermelada de frutas tropicales y fresas del bosque
1h
Relleno de mermelada
1 godz. 5 min
Yogur de coco y piña en Varoma
12 godz. 15 min
Remolacha fermentada
72 godz.
Hojas de repollo rellenas de mijo con salsa de setas
1h 40min
Flan de coco thai
5h
Mermelada de piña y lima
40min
Confitura navideña de naranja
35 Min
Plátanos con salsa de coco y canela (Al vacío)
30min
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12h 40min
Mermelada de limón, miel y jengibre
35 Min
Mermelada de ciruela y manzana al aroma de canela
1h