![Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B81DF4A5-3C45-42E8-9E96-1AFEC89CBD0C/Derivates/415ef6f9-3dd9-4fa9-aeb9-f47832b87a71.jpg)
Wersje kompatybilne
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g di barbabietola, cotta a fette sottili (2 mm)
- 40 g di succo d'arancia, spremuto fresco e filtrato
- 10 g di aceto di mele
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale
- 4 medaglioni di nasello (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
- ¼ di cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1850 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di rucola fresca, lavata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di verdura e frutta
10 Min
Curry di pesce kerala
30min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Ratatouille
40min
Gelato veloce alla frutta
10 Min
Salmone con asparagi e grano
40min
Gazpacho
1h 15min
Integratore per le difese immunitarie
5 Min
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35 Min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min
Gelato al pistacchio
10 Std. 35 Min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min