Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola

Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola

3.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 porzioni

Składniki

  • di barbabietola, cotta a fette sottili (2 mm)
    200 - 250 g
  • di succo d'arancia spremuto fresco e filtrato
    40 g
  • di aceto di mele
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    ¾ di cucchiaino
  • medaglioni di nasello (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
    4
    4 filetti di rana pescatrice, senza pelle, senza lische, (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
  • di pepe bianco, in polvere
    ¼ di cucchiaino
  • di timo fresco le foglioline lavate
    1 rametto
  • di acqua
    1850 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    30 g
  • di rucola fresca, lavata
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 397 kcal / 1664.5 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...