Gelato alla banana con burro d'arachidi e cioccolato

Gelato alla banana con burro d'arachidi e cioccolato

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • di latte di cocco (1 scatola), messa in frigorifero per circa 8 ore
    400 g
  • di arachidi, tostate, non salate
    200 g
  • di banane mature (v. Consigli), a fette, congelate
    600 g
  • di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzettini
    130 g
  • di olio di cocco
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 548 kcal / 2293 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...