Gelato alla banana con burro d'arachidi e cioccolato

Gelato alla banana con burro d'arachidi e cioccolato

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 400 g di latte di cocco (1 scatola), messa in frigorifero per circa 8 ore
  • 200 g di arachidi, tostate, non salate
  • 600 g di banane mature (v. Consigli), a fette, congelate
  • 130 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzettini
  • 20 g di olio di cocco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 548 kcal / 2293 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...