Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g farina di grano e un po' di più per infarinare e lavorare
lub di farina di farro bianca - 260 g di acqua
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 40 g di olio vegetale
- 10 g di sale
- 1 pizzico di zucchero
- farina per spolverare e attorcigliare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 4464 kJ / 1066 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 181.5 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 11.9 g
Alternatywne przepisy
Torta di mele con crumble (TM6)
2 Std. 30 Min
Riccioli di patate fritte con salsa all’aglio
45 Min
Esperienza culinaria
2h
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Pane croccante
1óra
panini al latte
2 Std. 5 Min
Pane veloce
1 godz. 15 min
Pane al latte
2h 20min
Pane ticinese
1h 50min
Pane al pomodoro e basilico
1 godz. 45 min
Panini Pita
2h
Base per pizza
49 Std. 30 Min