Urządzenia i Akcesoria
Caramel-Glacé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Caramel (weiche Caramel-Bonbons)150 g
-
Milch400 g
-
Zucker80 g
-
feinkörniges Salz1 Prise
-
Rahm, 30% Fettgehalt200 g
-
Eigelb4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1498 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eiskalte Verführung
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Zitronen-Glace
12 godz. 30 min
1.- August-Weggen
1 godz. 10 min
Kakao-Espresso-Mandeln
50 min
Schoggi-Crème
3 godz. 15 min
Vanille-Quark-Glacé
3 godz.
Honig-Glace
17 godz. 45 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Vanilleglace
12 godz.
Luzerner Lebkuchen
55 min
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min