Urządzenia i Akcesoria
Chicken porridge with century egg
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portion
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless cut into pieces (4-5 cm)200 g
-
light soy sauce10 g
-
sesame oil, toasted adjust to taste1 - 2 tsp
-
rice rinsed and drained200 g
-
water1600 g
-
century eggs washed (see tips)2
-
salted duck eggs cooked, shell removed and cut into cubes2
-
2 tsp chicken stock powderchicken stock paste (see tips)2 tsp
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh root ginger finely shredded10 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish2 sprigs
-
spring onions finely chopped, to garnish2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
973 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Crispy Ikan Bilis
40 min
Shallot Oil
25 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Fried Beehoon
20 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Chicken Porridge
35 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min