Urządzenia i Akcesoria
Homemade Pandan Kaya
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
2 jars
Składniki
-
pandan leaves drained, wiped it dry and cut in 10 cm length (see tips)15 - 20
-
caster sugar150 g
-
eggs (approx. 3 medium-sized eggs), room temperature (see tips)150 g
-
thick coconut cream room temperature (see tips)180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
140 mg
Białko
10 g
Kalorie
2945 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
123 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Shallot Oil
25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Chicken porridge with century egg
30 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Homemade Soy Milk
35 min
Killer Toast
2 godz.