Urządzenia i Akcesoria
Homemade Pandan Kaya
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
2 jars
Składniki
-
pandan leaves drained, wiped it dry and cut in 10 cm length (see tips)15 - 20
-
caster sugar150 g
-
eggs (approx. 3 medium-sized eggs), room temperature (see tips)150 g
-
thick coconut cream room temperature (see tips)180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
140 mg
Białko
10 g
Kalorie
2945 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
123 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Soy Milk
35 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Crispy Ikan Bilis
40 min
Shallot Oil
25 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chicken Porridge
35 min