Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 papaye (env. 500 g), coupée en morceaux
- 1 mangue mûre (env. 300 g), coupée en morceaux
- 2 oranges à jus, pelées à vif
- ½ citron vert, pelé à vif
- 70 g de sucre en poudre
- 6 glaçons
- 300 g d'eau bien froide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 535 kJ / 125 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus orange carotte poire
10min
Nectar poire orange cannelle
5min
Jus de poire
2 Std. 25 Min
Coupe glacée petit-suisse et mangue
3 Std. 15 Min
Nectar ananas-litchi-abricot
5min
Jus de grenade au gingembre
5min
Jus de pomme, citron, carotte et miel
10min
Jus banane fraise agrumes
10min
Nectar de poire, kiwi et citron vert
10min
Jus énergétique orange-mangue
15min
Jus ananas gingembre
15min
Jus vitaminé orange, carotte et citron
10min