Nectar de papaye, mangue et orange

Nectar de papaye, mangue et orange

4.4 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • 1 papaye (env. 500 g), coupée en morceaux
  • 1 mangue mûre (env. 300 g), coupée en morceaux
  • 2 oranges à jus, pelées à vif
  • ½ citron vert pelé à vif
  • 70 g de sucre en poudre
  • 6 glaçons
  • 300 g d'eau bien froide

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 125 kcal / 535 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...