Losos s fenyklovým salátem s jablky

Losos s fenyklovým salátem s jablky

5.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 porce

Składniki

  • ½ citrónu
  • 1 čajová lžička dijonské hořčice
  • ⅓ čajové lžičky soli
  • 20 gramů olivového oleje
  • 1 ½ čajové lžičky čerstvého kopru
  • 2 filet z čerstvého lososa, bez kůže, vykostěného silné 3 cm, (cca 150 gramů každý) (viz Tip)
  • ⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1850 gramů vody
  • 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
    30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)
  • 150 - 200 gramů hlízy fenyklu napůl a pak na tenké plátky
  • 30 gramů červené cibule (opcjonalnie) napůl a pak na tenké plátky
  • ½ jablka na čtvrtky a pak na tenké plátky

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porce

Białko 31.3 g
Kalorie 1803 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 28.8 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...