Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ citrónu
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- ⅓ čajové lžičky soli
- 20 gramů olivového oleje
- 1 ½ čajové lžičky čerstvého kopru
- 2 filety z čerstvého lososa, bez kůže, vykostěného, silné 3 cm, (cca 150 gramů každý) (viz Tip)
- ⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1850 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
- 150 - 200 gramů hlízy fenyklu, napůl a pak na tenké plátky
- 30 gramů červené cibule, napůl a pak na tenké plátky (opcjonalnie)
- ½ jablka, na čtvrtky a pak na tenké plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Białko
- 31.3 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 Std. 5 Min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35 Min
Holandská omáčka
15 min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 Min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 Min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1h 10min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1óra
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min