Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ citrónu
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- ⅓ čajové lžičky soli
- 20 gramů olivového oleje
- 1 ½ čajové lžičky čerstvého kopru
- 2 filety z čerstvého lososa, bez kůže, vykostěného, silné 3 cm, (cca 150 gramů každý) (viz Tip)
- ⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1850 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
- 150 - 200 gramů hlízy fenyklu, napůl a pak na tenké plátky
- 30 gramů červené cibule, napůl a pak na tenké plátky (opcjonalnie)
- ½ jablka, na čtvrtky a pak na tenké plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Białko
- 31.3 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kaštanové pyré
15 min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 Std. 45 Min
Bylinkový olej
2h 5min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2h 5min
Citrónové kuře s chřestem
40 min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 min
Marinované krevety
1h 10 min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30 min
Čokoládovo-kaštanový cheesecake
1 Std. 45 Min
Okatý chléb
9h 40min