Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů vypeckovaných černých oliv
- 80 gramů sušených fíků, napůl
- 60 gramů vlašských ořechů
-
2
snítky čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
lub 1 čajová lžička mletého sušeného rozmarýnu - 200 gramů chlebové žitné mouky
- 450 gramů chlebové pšeničné mouky, plus navíc na vysypání
- 300 gramů vody
-
40
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
lub 4 čajové lžičky instantního droždí - 2 čajové lžičky soli
- 100 gramů extra panenského olivového oleje, plus navíc na vymazání
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 664.2 kJ / 158.8 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 0.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min
Rychlý chléb
50 min
Cibulový koláč
1h 15min
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29h 45min
Pivní bulky s čedarem
3hod. 15min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette
Brak ocen
Zamotaný cibulový chléb
35 Min
Keftedes (řecké masové karbanátky)
Brak ocen
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12h
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min