Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů vypeckovaných černých oliv
- 80 gramů sušených fíků, napůl
- 60 gramů vlašských ořechů
-
2
snítky čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
lub 1 čajová lžička mletého sušeného rozmarýnu - 200 gramů chlebové žitné mouky
- 450 gramů chlebové pšeničné mouky, plus navíc na vysypání
- 300 gramů vody
-
40
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
lub 4 čajové lžičky instantního droždí - 2 čajové lžičky soli
- 100 gramů extra panenského olivového oleje, plus navíc na vymazání
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 664.2 kJ / 158.8 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 0.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Veganský čedar z kešu
3 godz. 10 min
Pane alla birra (Pivní chléb)
4h
Borůvkový aperitiv a krevetové kanapky
5 godz.
Veganský challah chléb
2h 30min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1h 5min
Rajčatový kečup
40 min
Chléb s černým pivem bez kynutí
Nessuna valutazione
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29h 45min
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30 min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35 min
Italská ciabatta
4h 30min
Lutika
1 godz. 20 min