Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů slávek jedlých, čerstvých, dobře očistěných
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 červená chilli paprika, čerstvá, bez semínek
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 200 gramů anglické slaniny, uzené a sušené
- 100 gramů bílého vína, suchého nebo vody
- 500 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 1 špetka soli
- 4 plátky toastového chleba
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1897 kJ / 453 kcal
- Białko
- 22.7 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30 min
Rybí guláš s krevetami
45 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 Std. 15 Min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Brak ocen
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Černé rizoto s chobotnicí
1 Std. 15 Min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.
Chřestový salát s mangem
35 min
Hrušky v červeném víně
3 Std. 20 Min