Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 gramů krupicového cukru, plus navíc 2 čajové lžičky na posypání před pečením
- 150 gramů másla, na kousky
- 3 vejce
- 300 gramů rebarbory (viz Tip)
- 250 gramů polohrubé mouky
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 2 čajové lžičky vanilkového cukru
- 60 gramů mléka
- 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1503 kJ / 359 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 169 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Perník s povidly
55min
Dvoubarevné řezy s tvarohem
1 Std.
Jablečná buchta
55min
Hraběnčiny řezy
50min
Kokosový koláč se smetanou
1 Std.
Jablečný chlebíček (bez cukru)
1 Std. 25 Min
Vánoční koláč se sušeným ovocem a mandlemi
2h 30min
Mražené jogurtové kousky s jahodami (TM6)
6h 10min
Jogurtový koláč se sušenými švestkami (bez cukru)
2 Std.
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12h
Rebarborový koláč
1 Std. 15 Min
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1 Std. 20 Min