Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže, bez šlach (cca 500 gramů kuřecích stehen), na kousky
- 200 gramů směsi zeleniny (např. celer, cibule, česnek, pórek), na kousky
- 4 snítky směsi bylinek (např. rozmarýn, tymián, petržel), pouze listy
- 150 gramů hrubé soli
- 100 gramů bílého vína
- 1 bobkový list, sušený
- 1 hřebíček
- 5 koriandrových semínek
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 2714 kJ / 649 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35 min
Masová dochucovací pasta
45min
Frncochaté knedlíky
30 min
Bílý jogurt
11 godz. 10 min
Libečková sůl
5 min
Zeleninová dochucovací pasta
45min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50h 30min
Majonéza
5 min
Sladká chilli omáčka
25 min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 Std. 20 Min
Zelené polévkové koření
5 min
Čerstvý sýr
10 min