Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže, bez šlach (cca 500 gramů kuřecích stehen), na kousky
- 200 gramů směsi zeleniny (např. celer, cibule, česnek, pórek), na kousky
- 4 snítky směsi bylinek (např. rozmarýn, tymián, petržel), pouze listy
- 150 gramů hrubé soli
- 100 gramů bílého vína
- 1 bobkový list, sušený
- 1 hřebíček
- 5 koriandrových semínek
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 2714 kJ / 649 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Bílý jogurt
11h 10min
Masová dochucovací pasta
45min
Zeleninová dochucovací pasta
45min
Ghí
2 godz. 10 min
Dochucovací pasta ze zbytků zeleniny
45min
Bagety
35 Min
Smetanová rebarborová zmrzlina
36u. 25min
Sůl z jehličí
5 Min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Domácí bylinkové pomazánkové máslo
15 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 Std. 20 Min