Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di mandorle pelate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 260 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 grappoli d'uva nera, senza semi (60 acini)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 905.4 kJ / 216.4 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 37.2 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 332.9 mg
Alternatywne przepisy
Corona di pan di pizza
4h
Chiocciole al formaggio
4h 15 min.
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30 min.
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 min.
Filone saporito
5óra 20p
Nodini mediterranei
3h 50min
Focaccia allo yogurt
3h
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5h 30 min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Focaccine alla curcuma
4 Std. 30 Min
Ghirlanda centrotavola
5h 5 min.