Urządzenia i Akcesoria
金沙月餅
Przygotowanie 1 godz. 55 min
Czas całkowity 7 godz. 25 min
8 個
Składniki
內餡
-
鹹蛋黃10 顆
-
米酒 少許
-
水2400 克
-
乾燥白鳳豆 預先泡水4小時、瀝乾280 克
-
奶油45 克
-
糖75 克
油酥
-
麵粉85
-
無水奶油40
油皮
-
麵粉85 克
-
冰糖粉20 克
-
無水奶油30 克
-
水30 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
12.6 g
Kalorie
1837.8 kJ /
439.6 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
我的中秋派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan