Urządzenia i Akcesoria
Saltear 300 g de cebola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 dose
Składniki
-
azeite20 g
-
300 g cebola roxa, cortada em fatiascebola cortada em fatias300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Refogados
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 min
Saltear frango em cubos
15 min
Saltear carne de vaca em tiras
15 min
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Refogar 350 g de chalota
25 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 200 g de cebola
25 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min