
Urządzenia i Akcesoria
Compota de bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g
Składniki
-
cebola cortada em metades150 g
-
alho (opcjonalnie)1 dente de
-
bacon em cubos300 g
-
açúcar amarelo40 g
-
pimenta¾ c. chá de
-
canela em pó1 c. chá de
-
noz-moscada1 c. chá de
-
paprika1 c. chá de
-
whisky50 g
-
vinagre balsâmico30 g
-
xarope de ácer50 g
-
ketchup50 g
Wartości odżywcze na 30 g
Kalorie
109.5 kcal /
458.1 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
7.2 g
Węglowodany
6.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
148.4 mg