![Sautéing 7 oz Leeks Sautéing 7 oz Leeks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff343300-cd99-4c11-b82a-63fbca22b56a/Derivates/16597dc0-8759-432b-be10-0c0b6ea933ac.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz olive oil (see Variation) - 6 - 7 oz leeks, white part only, sliced (¼ in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Eggplant
30 Min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min